Κύριο περιεχόμενο

Λεύκανση δοντιών

λευκανση δοντιων 2Πρόκειται για μία απλή, ανώδυνη και ασφαλή για τα δόντια διαδικασία.

Γίνεται με δύο τρόπους:

α) στο ιατρείο με την εφαρμογή ειδικού gel σε μία ή δύο επισκέψεις, είτε

β) στο σπίτι, έπειτα από την καθοδήγηση του οδοντιάτρου με τη χρήση εξατομικευμένων ναρθήκων για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται αναλόγως το περιστατικό.

Σε κάποιες περιπτώσεις πραγματοποιείται συνδυασμός των δύο τεχνικών.

 

Όψεις Σύνθετης Ρητίνης

οψεις ρητινης και πορσελανηςΟι όψεις ρητίνης είναι επικαλύψεις μικρού πάχους που τοποθετούνται στην πρόσθια επιφάνεια του δοντιού μετά από ελάχιστη παρέμβαση στο δόντι.

Είναι συντηρητικές αποκαταστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουμε το μέγεθος, το σχήμα ή τυχόν δυσχρωμίες των δοντιών, καθώς και για να κλείσουμε μεγάλα διαστήματα μεταξύ των δοντιών.

Διακρίνονται σε άμεσες, που πραγματοποιούνται συνήθως σε μία συνεδρία και έμμεσες, που κατασκευάζονται στο εργαστήριο και έπειτα συγκολλούνται στις οδοντικές επιφάνειες.

 

 

 

Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

ολοκεραμικς στεφανεςΟι σύγχρονες αισθητικές ανάγκες και απαιτήσεις των ασθενών, καθώς και η εξέλιξη των οδοντιατρικών υλικών και τεχνικών έχουν οδηγήσει στη χρήση κεραμικών υλικών για όλες τις προσθετικές αποκαταστάσεις των δοντιών (όψεις, στεφάνες, γέφυρες κ.α.), με στόχο ένα φυσικό και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.